<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=6497715b5c9d02ae382adb20d0d7d9f5' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Met zeilboot of zeiljacht varen over de meren in Friesland

Met een zeilboot of zeiljacht varen over de meren in Friesland is een prachtige ervaring!

Adelante Jachtverhuur is een begrip in Friesland en met onze locaties in Sneek en Langweer vaart u in no-time het Sneekermeer of IJsselmeer op. Het Friese merengebied waaronder Morra, Heegermeer en Fluessen leent zich bij uitstek om lekker te gaan zeilen.

Wij verhuren zeiljachten voor kleine en grote groepen tot 10 personen. Van basic sportief tot luxe en snel, met variabele diepgang of vaste kiel. Onze zeiljachten zijn uitgerust met een maindrop systeem. Dit zorgt ervoor dat de bediening van het zeiljacht eenvoudig is en de zeil eigenschappen optimaal. Handig voor als u de enige bent die kan zeilen!

De zeiljachten liggen in Sneek en Langweer. Een zeilboot huren in Sneek betekent dat u kunt zeilen met de Bavaria 45/4 Cruiser. Wilt u liever een kleinere zeilboot huren. Dan ligt in de jachthaven van Langweer de Sportina 680 / Clever 23 én de Sportina 730 / Clever 24,5.

Adelante Jachtverhuur

Zeilvakantie op de Friese meren of het IJsselmeer? Wij verhuren zeiljachten voor kleine en grote groepen tot 10 personen. Van basic sportief tot luxe en snel, met variabele diepgang of vaste kiel.

  • 1-10 personen
  • Langweer
  • Sneek
Bekijk aanbod

Neem contact op met Adelante Jachtverhuur

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl