<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=86faff47093d2f6950fa849eca4eddaa' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Wat gaan we doen, Zeilen of Sloepvaren in Zeeland? Wij varen met Schippers, u heeft dus geen vaarbewijs nodig. Heerlijk relaxen en genieten op de Oosterschelde of het Veerse Meer. Het betere uitje!

Amazing Sailing Zeeland – Zeilen of Sloepvaren

We verhuren zeiljachten met schipper op de Oosterschelde. We zijn gespecialiseerd in bedrijfsuitjes, vriendenuitjes, familie-uitjes en zeilworkshops. Of Sloepvaren op het Veerse Meer.

  • 1-100 personen
  • Wolphaartsdijk
Bekijk aanbod

Amazing Sailing Zeeland – Sloepvaren op het Veerse Meer

Ton of Marloes zijn de Schippers. U kunt dus heerlijk relaxen, zij laten u de mooiste plekjes zien op het unieke Veerse Meer. Ultiem genieten op het water.

  • 1-6 personen
  • Wolphaartsdijk
Bekijk aanbod

Amazing Sailing Zeeland

We verhuren zeiljachten op de Oosterschelde en sloepen op het Veerse meer, inclusief schipper. We zijn gespecialiseerd in bedrijfsuitjes, vriendenuitjes, familie-uitjes en zeilworkshops.

  • 1-999 personen
  • Wolphaartsdijk
Bekijk aanbod

Neem contact op met Amazing Sailing Zeeland

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl