<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=92875564291d81de8f2bc34f88692eaa' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

De mooiste herinneringen in het leven maak je zelf!

– Ontdek de magie, rust en prachtige omgeving van De Biesbosch op unieke wijze –

Kom origineel overnachten in een “varend” vakantiehuisje op het water. AquaHomes Zeearend en de Bever zijn beschikbaar voor seizoen 2022. Gegarandeerd genieten van rust en natuur in een AquaHome die van alle gemakken is voorzien! Onze unieke AquaHomes liggen standaard aan een steiger aan de rand van Nationaal Park De Biesbosch. Vanuit deze basislocatie kunt u de prachtige omgeving van de Biesbosch gaan ontdekken of…, maak er een ultieme Biesbosch beleving van door er een super leuk vaar-arrangement bij te boeken! U kunt onze vrolijke schipper inhuren om met u en het AquaHome tot midden in de Biesbosch te varen.

Voor nog meer avontuur is er een elektrisch varende sloep bij te huren. Vaarbewijs is niet nodig!

Alle foto’s zijn sfeerimpressies van verschillende locaties.

Kijk voor de vaar-arrangementen, tarieven en meer informatie op onze website.

AquaHomes – Bijzonder overnachten!

AquaHomes Zeearend en de Bever (nieuw vanaf juni) staan garant voor een fijne, relaxte Biesbosch beleving. Complete huisjes met 4 slaapplaatsen, volwaardige keuken, toilet, badkamer en dekterras.

  • 1-4 personen
  • Werkendam
Bekijk aanbod

Neem contact op met AquaHome Rental– Bijzonder overnachten!

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl