<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=3189f0ff3c7b6b048569985c0ffdc204' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Uw Personeelsfeest, MT meeting, Teambuilding of Familiedag in de Biesbosch

Is het een eigentijdse, avontuurlijke belevenis die u zoekt? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij organiseren RIB tochten in combinatie met outdoor activiteiten. Adrenaline kick en genieten van de snelheid van een RIB op de grote rivieren, maar ook genieten van de rust en de natuur onder het genot van een drankje aan boord van Nationaal Park de Biesbosch. We stellen professionele programma’s naar wens voor u samen, waarvan het RIB varen een hoogtepunt is.

Verdere activiteiten, open kampvuur, Palingroken en BBQ midden in de prachtige natuur. Lunchen in Rotterdam bij b.v. Kaatje Mossel of de SS Rotterdam of gewoon een terrasje pikken in Willemstad of Woudrichem. Wat u wilt!

RIB varen in en rond de Biesbosch

Wij organiseren RIB (Rigid Inflatable Boat) tochten in combinatie culinaire bourgondische hoogstandjes. We stellen professionele programma’s naar wens samen, waarvan het RIB varen een hoogtepunt is!

  • 1-250 personen
  • Gorinchem
Bekijk aanbod

Neem contact op met Biesbosch Adventures

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl