<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=1f02699ada1736675012182e95100451' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Bootverhuur de Vries is al sinds 1984 uw specialist in het verzorgen van zeil en vaararrangementen. Het unieke van bootverhuur de Vries is dat wij naast onze vaste arrangementen ook arrangementen speciaal op maat voor u maken. Hierdoor is het altijd naar wens van onze huurders. Wij stoppen ook pas als alles naar wens is, dat is de kracht van bootverhuur de Vries.

Lang geleden zeilde de skûtsjes klei & turf via slootjes over de Friese meren. Tegenwoordig zeilen wij bedrijfsuitjes met vrienden & familie of vrijgezellenfeestjes. Door het skûtsje een platbodem is, kan een skûtsje op ondiep water zeilen en met die grote zeilen gaan ze erg snel! Deze prachtige historische zeilboten zijn uitermate geschikt voor zeiluitjes met bedrijven & groepen. Actief én ontspannen skûtsje zeilen en genieten in Friesland van zon, wind en water…

 

Bootverhuur de Vries – Avontuurlijk zeilen!

Zeilen op de Friese wateren met een echt Fries wedstrijdskûtsje, dat noem je genieten. Leuk voor bedrijf/school of familie uitjes. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

  • 1-20 personen
  • Sneek
Bekijk aanbod

Neem contact op met Bootverhuur de Vries

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl