<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=92875564291d81de8f2bc34f88692eaa' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Boot huren Amsterdam

Bij Canal Motorboats huur je voordelig een privé boot en vaar je zelf over de Amsterdamse grachten. Je hebt geen vaarbewijs nodig om met onze bootjes te varen. Al onze boten zijn elektrisch en gemakkelijk te besturen. Je kunt al een bootje huren voor een vaartijd van minimaal 1 uur, zo kun je zelf beslissen hoe lang jij wilt varen. Je krijgt een vaarkaart van de grachten, comfortabele kussens en een deken mee aan boord. Neem wat te eten en te drinken mee en geniet van de prachtige grachten met vrienden en familie.

Super Deal

We hebben momenteel een Super Deal! Ontvang tijdelijk €20 korting bij 2 uur varen op maandag tot en met vrijdag. De korting wordt automatisch verrekend bij het afrekenen.

Bootje reserveren

Wil je varen in Amsterdam? Reserveer een bootje gemakkelijk online op onze website of neem contact met ons op. Bekijk onze website voor meer informatie.

Canal Motorboats Amsterdam – Zelf Varen

Bij Canal Motorboats huur je voordelig een elektrische boot en vaar je zelf over de Amsterdamse grachten met vrienden en familie. Je hebt geen vaarbewijs nodig. Reserveer direct een bootje!

  • 1-8 personen
  • Amsterdam-Centrum
Bekijk aanbod

Neem contact op met Canal Motorboats

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl