<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=6497715b5c9d02ae382adb20d0d7d9f5' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Welkom bij de De Grommer sk-yachtcharter Sneek

Een vaarklaar schip op maat, op die momenten dat u wilt genieten van de rust op het water, wilt zwerven over plassen, vaarten en meren, maar zonder de zorgen en jaarlasten die zo´n schip met zich meebrengt. Dat kan De Grommer sk-yachtcharter in Sneek u bieden.

Onze vloot bestaat uit verschillende schepen, waardoor u het schip kunt kiezen dat het best bij uw vakantieplannen past. Het maakt tenslotte veel verschil of u gewoon een lang weekend met z´n tweeën wilt dobberen, of met het hele gezin een week of meerdere weken op reis gaat.

De Grommer sk-yachtcharter is gevestigd in de jachthaven van Recreatiecentrum Sneek.

De Grommer sk-yachtcharter

Een vloot met verschillende motorschepen, vaarklaar, om te genieten van de rust op het water. Gelegen in de jachthaven van Recreatiecentrum Sneek.

  • 1-5 personen
  • Sneek
Bekijk aanbod

Van Leeuwen motorschouw

Nostalgische uitstraling gecombineerd met moderne gemakken. De aparte achterkajuit, geringe diepgang en geringe doorvaarhoogte maken dit een heerlijk schip om lange vaartochten mee te maken.

  • 2-5 personen
  • Sneek
Bekijk aanbod

Neem contact op met De Grommer sk-yachtcharter

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl