<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=2615791fc62c66b5ffe9af55af09b293' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Lekker varen op de Vecht, of een rondje door de Utrechtse singels? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een leuke verhuurvloot: 4 Albatros Loungeboten, een elektrisch aangedreven Seafury 650 Comfort (dus fluisterstil), een superleuke Whaleboat mét jaccuzzi en een onlangs gerealiseerde houseboat!

De boten liggen afgemeerd in de Vecht in een mooie haven (met restaurant) in Oud-Zuilen. Hier is het comfortabel opstappen. Er is altijd iemand van ons aanwezig om de sleutel te overhandigen en weer aan te pakken en uiteraard uitleg te geven over het varen met de boten. Wij zijn de dichtst bij de stad Utrecht gelegen verhuurlocatie in de Vecht.

DOK88 is een ontzorgingsbedrijf voor de watersport. Naast winterstalling, verzorgen wij zowel technisch als cosmetisch onderhoud aan allerlei soorten boten. Dit doen wij ook op locatie!

 

Seafury 650 Comfort Electric

Fluisterstil varen over de prachtige rivier de Vecht. Hoe relaxt en comfortabel is dat! Met ons elektrische Seafury 650 Comfort geniet je optimaal van al het moois om je heen.

  • 1-8 personen
  • Oud Zuilen
Bekijk aanbod

Loungeboat t/m 12 personen

Heerlijke loungeboat voor een ontspannen vaart over de Vecht of een rondje door Utrecht stad.
Voorzien van een luxe kussenset, USB en/of 12V aansluiting en optioneel een barbeque!

  • 1-12 personen
  • Oud Zuilen
Bekijk aanbod

Houseboat

Vanaf 2022 hebben wij een prachtige zelfgebouwde houseboat in de verhuur. Voorzien van alle gemakken en een heel groot dakterras! Geschikt voor 4 (tot maximaal 6) personen.

  • 1-6 personen
  • Oud Zuilen
Bekijk aanbod

Neem contact op met DOK88

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl