<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=1f02699ada1736675012182e95100451' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Wij zijn een jachtcharter bedrijf met ongeveer 10 personeelsleden. Wij bouwen zelf jachten, welke in 8 modellijnen leverbaar zijn.

Daarnaast verhuren we sinds 2 jaar 6 luxe jachten, verschillend in grootte (voor 2/3, 4 of 8 personen), comfortabel en compleet ingericht met woongedeelte, keuken, slaapkamer(s) en sanitaire voorzieningen. Wij verhuren van vrijdag tot vrijdag. In de maanden april tot oktober.

Laat je verrassen door ons grote aanbod luxueuze motorjachten.

Motorjacht huren bij Jachtwerf Gruno

Verhuur van 6 prachtige motorjachten, zeer compleet en comfortabel. Victoria (4 pers), Passat (6-8 pers) en Bijou (2/3 pers), ingericht met woongedeelte, keuken, slaapkamers, toilet en douche.

  • 1-8 personen
  • Zoutkamp
Bekijk aanbod
Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl