<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=86faff47093d2f6950fa849eca4eddaa' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Zeilen met zeiljacht Lana en genieten van de Hollandse luchten, de pittoreske dorpjes, op het water vertoeven, de natuur, de rust, het culinaire en natuurlijk het zeilen zelf. Je kunt actief meedoen of juist helemaal niks doen, net waar je zin in hebt. We nemen je mee naar de plekken die je interessant vindt. En we regelen alles. Je hoeft je nergens om te bekommeren. Je kunt volledig ontspannen.

Eten & drinken. Je kunt je eigen eten en drinken meenemen.  Als alternatief verzorgen wij het. Smaakvolle gerechten samengesteld door onze kok Erwin.

Wat schipper Norbert echt bijzonder maakt, is zijn vermogen om een warme en gastvrije sfeer aan boord te creëren.

Wij bieden:

  • Dagtocht. Ontspannen zeilen. Een van de opties is om naar de Marker Wadden op het Markermeer te gaan.
  • 2 dagen, 1 overnachting. Marker- en IJsselmeer.
  • 3 dagen, 2 overnachtingenNaar de Wadden eilanden

De prijs is vanaf 275 euro.

ZeilGeniet: 2 dagen met overnachting. Marker- en IJsselmeer.

Je kunt zorgeloos ontspannen en genieten van een bijzondere ervaring. Overnachten kan op verschillende manieren: in een van de pittoreske havens of voor anker gaan.

  • 1-2 personen
  • Enkhuizen
Bekijk aanbod

Zeil en geniet

Genieten op zeiljacht Lana van al het moois dat Holland te bieden heeft. De Hollandse luchten, de pittoreske dorpjes, op het water vertoeven, de natuur, de rust, het culinaire en natuurlijk het zeilen

  • 1-4 personen
  • Enkhuizen
Bekijk aanbod
Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl