<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=1f02699ada1736675012182e95100451' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Waan je terug in je schooltijd door te overnachten of vergaderen in de oude basisschool van De Veenhoop!

Deze school heeft bijna 100 jaar bestaan. In 2018/2019 is de school volledig gerenoveerd en vanaf april 2019 omgedoopt tot Kloesewier.

Als gast heeft u de beschikking tot het grootste lokaal van circa 70 vierkante meter met daarin o.a. een keuken en een bar. Het originele schoolbord, dat tot 2013 gebruikt is, hangt nog aan de wand en menigeen zal teruggaan naar zijn basisschooltijd door de aankleding met authentieke schoolkaarten, schoolboeken, spelletjes en telraampjes. U kunt ook gratis gebruik maken van de draadloze internet verbinding (Wifi).

Daarnaast kunt u bij ons kajaks huren. Verken over het water de prachtige natuurgebieden De Kraanlannen en De Alde Feanen. We hebben 5 tweepersoons kajaks en één eenpersoonskajak. Het is ook mogelijk om met ons op excursie te gaan.

Kajakken nabij Nationaal Park de Alde Feanen

Verken per kajak de prachtige natuurgebieden De Kraanlannen en De Alde Feanen. We hebben 5 tweepersoons kajaks en één eenpersoonskajak. Het is ook mogelijk om met ons op excursie te gaan.

  • 1-2 personen
  • De Veenhoop
Bekijk aanbod

Neem contact op met Kloesewier

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl