<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=1f02699ada1736675012182e95100451' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Liberty4Go is ons nieuwste concept in de luxe onderscheidende vakantie business. Van een vakantie organisatie met ruim 20 jaar ervaring in het aanbieden van de beste campings, accommodaties en vakantieparken in Nederland en het buitenland willen wij vakantie op het water toegankelijk voor iedereen maken. Een drijvend en varend vakantiehuis op het water.

De Liberty 4 Go 400 is een luxe ingerichte houseboat in een prachtige omgeving. Deze houseboat bevat alles voor een top vakantie aan het water! Zowel stilliggend te huren, als varend met een ervaren schipper.

Ook verhuren wij de Liberty 4 Go Sloep, een stoere, moderne tender en ideaal voor een dagje varen of om de omgeving te verkennen, en de Liberty 4 Go Mini Boat, een stoere, moderne rubber boat. Laat uw kinderen ook genieten van al het plezier.

Liberty 4 Go 400

Luxe ingerichte houseboat in een prachtige omgeving. Deze houseboat bevat alles voor een top vakantie aan het water! Zowel stilliggend te huren, als varend met een ervaren schipper.

  • 1-6 personen
  • Ophoven
Bekijk aanbod

Liberty 4 Go Sloep

De Tempo 6.25 is een stoere, moderne tender en is ideaal voor een dagje varen of om de omgeving te verkennen.

  • 1-6 personen
  • Ophoven
Bekijk aanbod

Liberty 4 Go Mini Boat

De Mini boat is een stoere, moderne rubber boat. Laat uw kinderen ook genieten van al het plezier.

  • 1-6 personen
  • Ophoven
Bekijk aanbod
Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl