<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=1f02699ada1736675012182e95100451' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Natural Yachts heeft een primeur: de eerste verhuurvloot met alleen 100% elektrische boten! U bent van harte welkom op een van de nieuwe en elektrische motor -en/of zeiljachten voor een ontspannen en duurzame vakantie.

In alle rust vaart u geruisloos over de uitgestrekte meren en ontdekt u de gezellige en pittoreske steden. De jachten hebben een moderne uitstraling, het comfort van thuis en een groot vaarbereik van 6-12 uur. De boten kunnen in havens, dorpen en steden weer worden opgeladen.

Middels onze hotelservice zorgen we ervoor dat u vertrouwd en ontspannen het water op kunt. Bij aankomst zijn o.a. de bedden voor u opgemaakt en krijgt u een uitgebreide bootuitleg waarbij we een stukje gaan varen zodat u het jacht leert kennen. U heeft geen vaarbewijs nodig.

Geniet van het comfort en de rust van 100% elektrisch varen en boek de Northman 1200 Electric, de Nexus Revo 870 Electric of de X Shore 1. Liever een zeilboot huren? Ontdek de moderne en elektrische Maxus zeilboten!

Natural Yachts

Ontdek de 100% elektrische verhuurvloot van Natural Yachts. Maak kennis met elektrisch varen tijdens een vaarvakantie op een luxe, elektrische boot; de Northman 1200, de Nexus Revo 870 of de X Shore 1

  • 2-6 personen
  • Marknesse
Bekijk aanbod

Luxe zeiljachten met elektrische aandrijving

Onze nieuwe en moderne kajuitzeilboten de Maxus Evo 24 Electric (4 personen) en de Maxus 34 Electric (6 personen) hebben een elektrische aandrijving en bieden duurzaam en comfortabel zeilplezier.

  • 2-6 personen
  • Marknesse
Bekijk aanbod

100% elektrische boot huren met kapitein!

Kom met familie, vrienden of collega’s een dagje varen op deze volledig elektrische tender. De vaartochten zijn t/m 6 personen en worden volledig ontzorgt aangeboden inclusief schipper.

  • 2-6 personen
  • Marknesse
Bekijk aanbod
Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl