<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=92875564291d81de8f2bc34f88692eaa' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Natural Yachts heeft een primeur: de eerste verhuurvloot met alleen 100% elektrische boten! Het familiebedrijf is gevestigd in Heeg, Friesland. U bent van harte welkom op een van de nieuwe en elektrische motorjachten voor een ontspannen en duurzame vakantie op het water.

In alle rust vaart u geruisloos over de uitgestrekte meren en ontdekt u de gezellige en pittoreske steden van Friesland. De jachten hebben een moderne uitstraling, het comfort van thuis en een groot vaarbereik van 6-12 uur. De boten kunnen in havens, dorpen en steden weer worden opgeladen.

Middels onze hotelservice zorgen we ervoor dat u vertrouwd en ontspannen het water op kunt. Bij aankomst zijn o.a. de bedden voor u opgemaakt en krijgt u een uitgebreide bootuitleg waarbij we een stukje gaan varen zodat u het jacht leert kennen. U heeft geen vaarbewijs nodig.

Geniet van het comfort en de rust van 100% elektrisch varen en boek de Northman 1200 Electric of de Nexus Revo 870 Electric bij Natural Yachts!

Natural Yachts

Ontdek de 100% elektrische verhuurvloot van Natural Yachts in Heeg. Maak kennis met zero emissie varen tijdens een vaarvakantie op een luxe, elektrische boot; de Northman 1200 of de Nexus Revo 870.

  • 2-6 personen
  • Heeg
Bekijk aanbod
Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl