<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=1f02699ada1736675012182e95100451' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Next Level Charters & Events staat voor unieke belevenissen. Je gaat met een professionele crew aan boord van een luxe jacht. Onze schipper brengt je op mooie plekken op de Westeinderplassen, De Kaag, in Amsterdam, Leiden of Haarlem en de gastvrouw zorgt dat het je onderweg aan niets zal ontbreken.

Met 1001 mogelijkheden verzorgen wij van een bijzonder (trouw)feest, vrijgezellenfeest, babyshower, verjaardag of een leuk dagje met familie of vrienden weg… tot meerdaagse privé cruises als rondje IJsselmeer of André Rieu trip naar Maastricht.

Denk ook aan een zakelijke setting als trainingen, directie overleg, teambuilding, vergaderen, bedrijfsuitjes of jubileum. Op het water kun je beter ontspannen, creatiever denken en zo nog meer profiteren van een zakelijk uitje.  Op een unieke plek waar je 100% loskomt van alles en waar ook de inwendige mens goed wordt verzorgd.

Jouw wens wordt onze missie en jou ontzorgen is onze passie.

En jij… Hoeft alleen maar te genieten

Rondvaren en genieten!

Onze schipper vaart je naar de mooiste plekjes of steden en de gastvrouw verzorgt de inwendige mens. Voor gezelschappen tot 12 personen ben je bij ons aan het juiste adres voor een unieke beleving!

  • 1-12 personen
  • Aalsmeer
Bekijk aanbod

Welkom aan boord van de Brut, meer dan een sloep!

Luxe jacht met ervaren crew, compleet uitgeruste keuken voor compleet verzorgde lunches, diners en borrels aan boord. Zwemtrap, zonnedek en 2 toiletten aanwezig.

  • 2-12 personen
  • Aalsmeer
  • Hoofddorp
Bekijk aanbod

Suppen als teambuilding of familie/vrienden uitje

Per luxe jacht naar de sup-locatie varen en daar met je team of vriendengroep de strijd aangaan met elkaar. Na een hoop lol weer aan boord voor lunch, borrel, diner of een bbq op ons eiland.

  • 6-12 personen
  • Aalsmeer
Bekijk aanbod

Neem contact op met Next Level Charters & Events

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl