<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=2615791fc62c66b5ffe9af55af09b293' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Wij willen mensen lekker laten genieten op het water en te ervaren hoe je ontspant. De rust die je krijgt als je lekker dobbert op het water en daarbovenop de schoonheid van het Rhederlaagse meer mogen ervaren.

Wij verhuren sloepjes en bieden onze klanten graag ook andere opties aan zoals een lekker flesje champagne en misschien wel een heerlijke lunch of diner. Graag willen wij iedereen een leuke dag bezorgen en mocht u speciale wensen hebben denken wij graag met u mee om deze speciale dag nog specialer te maken.

Onze sloepen kunt u komen bewonderen op camping Rhederlaagsemeren, gelegen in het mooie dorpje Lathum. Dit ligt in de gemeente Zevenaar (Gelderland).

Onze boten  hebben de naam gekregen van een ernstig ziek kind dat een (energie) stofwisselingsziekte heeft, of zelfs al hieraan is overleden. Ieder kind heeft een eigen verhaal en dit kunt u lezen in het bootje. Wij steunen dan ook de stichting Energy4All.

Plezierboot huren op camping Rhederlaagse Meren

U kunt bij ons verschillende routes varen waar u een onvergetelijke tocht kan maken. Vraag ons naar de mogelijkheden. Op de boot is plek voor 4 tot 6 personen geniet van een heerlijk dagje uit.

  • 1-6 personen
  • Lathum
Bekijk aanbod

Neem contact op met Plezierbootje B.V.

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl