<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=1f02699ada1736675012182e95100451' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Recreatiepark Idskenhuizen: sloepverhuur, jachthaven en watervilla verhuur.

Bij Recreatiepark Idskenhuizen verhuren wij 2 sloepen van 5,5 meter en 6.5 meter, geschikt voor 2 tot 6 personen. Waarvan onze Langweerdersloep, een klassieke sloep met een luxe uitstraling. Of geniet van de stilte die onze elektrische sloep met zich meebrengt.

Daarnaast is het mogelijk bij ons Polyvalken te huren. Dankzij hun te strijken mast, zijn deze zeilboten zeer geschikt om mooie trektochten door Friesland mee te maken. In alle rust en stilte genieten van het actieve varen.

Recreatiepark Idskenhuizen ligt centraal in het Friese Merengebied. Vanuit de jachthaven komt u op het Idskenhuistermeer dat omringd wordt door de Koevorde, de Langweerder Wielen, het Heegermeer, de Fluessen en het Sneekermeer.

Aan onze mooie haven liggen 11 luxe vakantievilla’s voor 6 tot 10 personen. De villa’s hebben allemaal hun eigen karakter en eigenschappen (bijv. kindvriendelijk, wellness).

Polyvalk verhuur bij Recreatiepark Idskenhuizen

Wij verhuren Polyvalken. Dankzij hun te strijken mast, zijn deze zeilboten zeer geschikt om mooie trektochten door Friesland te maken. In alle rust en stilte genieten van het actieve varen.

  • 1-5 personen
  • Idskenhuizen
Bekijk aanbod

Sloepverhuur bij Recreatiepark Idskenhuizen

We verhuren 2 sloepen, geschikt voor 2 tot 6 personen. Onze Langweerdersloep, is een klassieke sloep met een luxe uitstraling. Of geniet van de stilte in onze elektrische sloep.

  • 2-6 personen
  • Idskenhuizen
Bekijk aanbod

Neem contact op met Recreatiepark Idskenhuizen

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl