<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=1f02699ada1736675012182e95100451' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Wil je de schoonheid van Friesland vanuit een uniek perspectief ontdekken? Huur een zeilboot bij ons in Wartena en ervaar de ongeëvenaarde charme van het Friese platteland vanaf het water!

Ons bedrijf is gevestigd in het hart van Friesland en biedt een brede selectie van kwalitatief hoogwaardige boten voor elke vaardigheidsniveau en elke groepsgrootte. Of je nu een solozeiler bent, met een partner of vrienden, wij hebben de perfecte boot voor jou!

Met onze zeilboten kun je genieten van de uitgestrekte meren, kronkelende kanalen en pittoreske dorpjes. Onze boten zijn goed onderhouden en volledig uitgerust voor een veilige en comfortabele zeiltocht.

Ons ervaren team staat voor je klaar om je te helpen bij het plannen van je perfecte zeiltocht. We geven graag advies over de beste routes en de mooiste plekken om te bezoeken.

Boek nu jouw zeiltocht bij ons in Wartena en ervaar de onvergetelijke sensatie van het zeilen in Friesland. We verwelkomen je graag bij ons op de haven!

Polyvalk of Randmeer huren bij Sailmasters

We hebben meerdere Polyvalken te huur in Warten, net onder Leeuwarden. Voor de meer geoefende zeiler of als je iets sportiever wilt zeilen, hebben wij een Randmeer in de verhuur.

  • 1-6 personen
  • Warten
Bekijk aanbod

Neem contact op met Sailmasters

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl