<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=1f02699ada1736675012182e95100451' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Privé rondvaart maken op de Vecht of Loosdrechtse Plassen? Stap in Uw Salonboot voor hét dagje uit varen.
De Utrechtse Vecht is werkelijk prachtig om dagtochten, familie-uitjes, verjaardagsfeestje, huwelijksjubileum of een uitje op het water te maken. Deze schilderachtige omgeving met z’n unieke 17-de eeuwse buitenplaatsen, theehuizen, historische molens en prachtige natuur ervaar je alsof je in een schilderij vaart. Kortom een dagje uit om nooit te vergeten… Enjoy the Magic!

En vergeet niet onze de bijzondere rondvaart arrangementen van Uw Salonboot. Dat is echt genieten.
Zo krijgt elk familie feestje, vrienden uitje, bedrijfsfeestje of bedrijfs-uitje een goud randje. Een belevenis die u niet snel zult vergeten, bij ieder weertype. De routes variëren in lengte van 2 tot 4 uur. Maak het zelf mee, boek één van onze bijzondere rondvaart arrangementen of huur enkel de boot, dat kan ook.

Minimaal 2 personen tot maximaal 10 personen. Heerlijk zomers en winters!

Uw Salonboot: Privé rondvaart maken op de Vecht

Stap in Uw Salonboot voor hèt dagje uit varen op de Utrechtse Vecht. De “La Vita è Bella” is uitermate geschikt voor een privé boottochtje of rondvaart. Optioneel inclusief een heerlijk arrangement.

  • 2-10 personen
  • Vreeland
Bekijk aanbod

Neem contact op met UwSalonboot.nl

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl