<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=92875564291d81de8f2bc34f88692eaa' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Yachtcharter de Brekken is gevestigd in het Friese Lemmer, gelegen tussen het IJsselmeer en de Friese meren. Sinds 1984 verhuren wij een vloot van 8 motorjachten, dit zijn uitsluitend werfschepen van Aquanaut.

Een vaarbewijs voor onze motorboten is niet nodig, wij zorgen dat u voorzien wordt van instructie (proefvaart optioneel), daarna bent u klaar om met een goed gevoel te kunnen vertrekken. Een boeg- en hekschroef is standaard op onze motorboten, deze maken het afvaren en aanleggen gemakkelijker.

Uw jacht ligt in een ruime ligplaats met steigers die goed te bereiken zijn. U kunt met uw auto dichtbij het jacht komen om uit te laden. Om het u extra gemakkelijk te maken, brengt onze bagagewagen uw koffers naar uw jacht.

Andere faciliteiten op ons terrein zijn een gezellig restaurant met terras aan het water, een snackbar, klein supermarktje, speeltuin en een minigolfbaan. Er is een gratis afgesloten parkeerterrein, met dagelijks toezicht.

Yachtcharter De Brekken

Wij verhuren een vloot van 8 luxe motorjachten, allen werfschepen van Aquanaut. Een vaarbewijs is niet nodig, wij zorgen dat u voorzien wordt van instructie (proefvaart optioneel).

  • 1-10 personen
  • Lemmer
Bekijk aanbod

Neem contact op met Yachtcharter De Brekken

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl