<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=1f02699ada1736675012182e95100451' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Zeilschip Bounty voor dagtrips, events & zakelijke arrangementen!

Ons luxe, dwarsgetuigde, zeilschip is ideaal voor dag- en avond tochten. Het schip biedt ruimte voor groepen van 15 tot maximaal 50 personen en stilliggend zelfs 85. Vaar alleen, samen of in gezelschap gezellig mee.

Ben je op zoek naar een unieke en betoverende locatie voor jouw volgende evenement? Zoek niet verder! Zeilschip Bounty biedt de perfecte setting voor een adembenemende ervaring op het water. Of je nu een gast bent die een speciale gelegenheid wil vieren of een organisator die een onvergetelijk evenement wil plannen, wij staan voor je klaar om je te helpen bij het creëren van magische herinneringen.

Ons schip biedt een scala aan mogelijkheden voor evenementen zoals Sailing & Dancing, bedrijfsuitjes, verjaardagen, vrijgezellenfeesten, en nog veel meer. Met ons professionele team en uitstekende faciliteiten aan boord, zorgen we ervoor dat jouw evenement een gegarandeerd succes wordt.

Zeilschip Bounty – zeiltochten & events

Dit luxe, dwarsgetuigde, zeilschip is ideaal voor dag/avond tochten, events en zakelijke arrangementen. Denk aan een Sunset Cruise, Sailing en Dancing of trouwen op ons zeilschip, alles is mogelijk!

  • 1-85 personen
  • Lelystad
Bekijk aanbod

Neem contact op met Zeilschip Bounty

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl