<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=2615791fc62c66b5ffe9af55af09b293' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Een flyboard is een watersportapparaat waarmee je kunt zweven en acrobatische bewegingen kunt maken boven het water. Het bestaat uit een platform dat onder de voeten wordt bevestigd en twee slangen die zijn verbonden met een waterjet-aangedreven vaartuig, zoals een jetski of een waterkrachtcentrale.

Door waterdruk uit de slangen te sturen, wordt de persoon op het platform omhoog getild en kan hij/zij zweven en acrobatische bewegingen maken in de lucht, zoals vliegen, zwemmen, duiken en op het water landen.

Het is een unieke en opwindende ervaring, maar het is ook belangrijk om de juiste training te krijgen voordat je het apparaat gebruikt en de noodzakelijke veiligheidsmaatregelen te volgen. In Nederland is het niet verplicht om een vaarbewijs te hebben om te flyboarden, omdat het beschouwd wordt als een watersportactiviteit en niet als een scheepvaartuig. Sommige verhuurbedrijven vragen echter een minimumleeftijd of een verklaring van gezondheid.

Flyboarden is een populaire activiteit op toeristische bestemmingen op rivieren, aan de kust zoals in Zeeland, Noord-Holland en Zuid-Holland, en op meren en plassen, zoals het IJsselmeer en het Veluwemeer.

Klik hier voor alle aanbieders in de categorie Jetski en Flyboard.

Klik hier voor meer informatie over andere soorten vaartuigen.

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl