<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=2615791fc62c66b5ffe9af55af09b293' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Ontdek Nederland vanaf het water

Met veel plezier zijn wij gestart met ons platform vaartuighuren.nl: een onafhankelijke website met een breed en gevarieerd aanbod van vaartuigen in heel Nederland.

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in de breedste zin en kan dienen als inspiratiebron voor leuke activiteiten op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Als ICT’er bij een waterschap en wetenschappelijk onderzoeker zijn wij de drijvende kracht achter dit platform. Tijdens ons marktonderzoek bleek dat het vinden van een verhuurder van bijvoorbeeld SUPs, kano’s of sloepen in een minder bekende omgeving niet altijd gemakkelijk is. Daarom zien wij de mogelijkheid om verhuurders van vaartuigen te helpen bij hun vindbaarheid! 

Waarom kiezen voor vaartuighuren.nl?

  • Vaartuighuren.nl is een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen en een inspiratiebron voor potentiële huurders.
  • Vergroot de vindbaarheid van uw aanbod! Naast zichtbaarheid op onze website vergroot het adverteren ook de kans te worden gevonden op zoekmachines als Google.
  • Unieke zoekfunctie op plaats en afstand, met overzichtelijke weergave van verhuurders op een interactieve kaart en in een lijst, gesorteerd op afstand.
Vaartuig huren | Inspiratiebron voor activiteiten op het water | foto van de initiatiefnemers

Inspiratiebron voor activiteiten op het water

Voor iedereen die op zoek is naar een leuke activiteit op het water dient onze overzichtelijke website als inspiratiebron, gericht op heel Nederland. De unieke zoekfunctie op plaats en afstand en de overzichtelijke weergave van verhuurders (op een interactieve kaart en in een lijst gesorteerd op afstand) maken het gemakkelijk om vaartuigen te vinden in verschillende categorieën, bijvoorbeeld voor een leuke dag op het water met familie, vrienden of collega’s. Voor het huren van een vaartuig kunt u direct doorgaan naar de website van de verhuurder.

Vaartuig huren | Vergroot de vindbaarheid van uw verhuurbedrijf | foto van een verrekijker

Vergroot uw vindbaarheid

Voor verhuurders biedt ons platform vaartuighuren.nl de mogelijkheid voor een gepersonaliseerde bedrijfspagina waarin de verhuurder gewenste informatie kan geven over het bedrijf, verhuur mogelijkheden en eventuele extra activiteiten, inclusief foto’s. Klik hier voor meer informatie over adverteren en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod van vaartuigen.

Volg ons ook op de social media accounts van vaartuighuren.nl voor tips over de leukste wateractiviteiten in Nederland.

Veel vaarplezier!

Richard en Suzanne

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl