<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=2615791fc62c66b5ffe9af55af09b293' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Algemene vragen

Wat is vaartuighuren.nl?

Een onafhankelijke website met breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland.

Vaartuighuren.nl dient als inspiratiebron voor leuke activiteiten op het water met familie, vrienden of bedrijf; van gezellig ontspannen varen tot spectaculaire watersport. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van verhuurbedrijven.

Klik hier voor meer informatie over ons. Klik hier voor meer informatie over adverteren op vaartuighuren.nl.

Hoe kan ik een vaartuig zoeken?

Voor het zoeken van een vaartuig kun je in de zoekbalk ‘waar wil je varen’ een adres, postcode of plaats invoeren en de straal waarin je wilt zoeken.

Optioneel kun je bij ‘hoe wil je varen’ een type vaartuig selecteren en kun je het aantal personen opgeven bij ‘met hoeveel personen wil je varen?’. De zoekresultaten worden weergegeven op een interactieve kaart en in een lijst met verhuurders, gesorteerd op afstand. Mocht je geen zoekresultaten krijgen, kun je de straal groter maken of geen filter toepassen voor type vaartuig of aantal personen.

Wat betekent het vlaggetje bij zoekresultaten?

De uitgelichte advertenties met het vlaggetje zijn geplaatst door een van onze premium adverteerders.

De uitgelichte advertenties verschijnen hoger in de zoekresultaten van de gezochte regio.

Vaartuig huren

Hoe kan ik een vaartuig boeken?

Voor het bekijken van de beschikbaarheid en het boeken van een vaartuig klik je door naar de website van de verhuurder.

Vaartuighuren.nl dient als inspiratiebron en zoekmachine voor vaartuigen in Nederland. Het huren van vaartuigen gebeurt via de aanbieder zelf.

Heb ik een vaarbewijs nodig?

Voor de meeste vaartuigen heb je geen vaarbewijs nodig.

Een vaarbewijs is verplicht bij een boot met een snelheid vanaf 20 kilometer per uur en/of met een lengte vanaf 15 meter. Kijk voor meer informatie over de verplichting van een vaarbewijs, eventueel gewenste vaarervaring en minimale leeftijd op de website van de verhuurder.

Vaartuig verhuren

Hoe werkt adverteren op vaartuighuren.nl?

Als Nederlandse verhuurder van vaartuigen kunt u adverteren op vaartuighuren.nl.

U krijgt dan een eigen account om een bedrijfspagina aan te maken, waarin u gewenste informatie kunt geven over uw bedrijf, verhuur mogelijkheden en eventuele extra activiteiten, inclusief foto’s. De daadwerkelijke verhuur gaat via uw eigen bedrijf. Voor één vast bedrag kunt u adverteren in meerdere categorieën. Klik hier voor meer informatie en het invullen van uw gegevens.

Kan ik als particulier adverteren?

Mocht je als particulier je vaartuig willen verhuren via ons platform, kun je deze interesse aan ons kenbaar maken via e-mail.

We zullen vervolgens de wensen en mogelijkheden samen bespreken.

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl