<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=1f02699ada1736675012182e95100451' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Aan boord van ons partyschip Amalia bent u aan het juiste adres voor feesten en evenementen op het water vanuit Alkmaar. Sinds 2004 verzorgen wij vaartochten voor privé-gezelschappen en bedrijven. Onze 8 vaartochten vormen de basis van de rederij. Variërend in activiteit, tijdsduur en budget zit er voor ieder wat wils tussen.

Onze Amalia is met haar 25 meter en 4 dekken ruim en divers. Zo kunt u borrelen op het achterdek, van het uitzicht genieten op het overdekte zonnedek of in de verwarmde salon heerlijk vertoeven bij wat slechter weer. U kunt met 50 gasten zittend dineren of tot 75 gasten aan boord ontvangen voor een evenement of feest.

Alkmaar Cruises staat voor gezellig, gastvrij, genieten. We zetten graag dat stapje extra om uw dag onvergetelijk te maken. Verse bloemen, live muziek, het schip vooraf versieren, een uitgebreide menukaart of live cooking aan boord: het kan allemaal!

Vraag vrijblijvend informatie aan of maak een afspraak voor een kosteloze bezichtiging.

Alkmaar Cruises

Aan boord van ons partyschip Amalia bent u aan het juiste adres voor feesten en evenementen op het water vanuit Alkmaar. Wij verzorgen vaartochten voor privé-gezelschappen en bedrijven.

  • 1-75 personen
  • Alkmaar
Bekijk aanbod

Neem contact op met Alkmaar Cruises

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl