<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=6497715b5c9d02ae382adb20d0d7d9f5' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Motorjacht huren aan de Maasplassen in het midden van Limburg

Bootverhuur Aan de Maas ligt in het midden van Limburg, direct aan de Maasplassen, in het historische dorp Wessem, net onder Roermond en pal aan de A2. Vanaf onze locatie vaar je met onze Motorjachten meteen de geweldige Maasplassen op. Hier kun je genieten van grenzeloos waterplezier en prachtige natuur.

Bij Bootverhuur Aan de Maas is een motorjacht huren een genot. Je hebt als het ware je eigen woning op het water. Eten, slapen en genieten van prachtige uitzichten, ondergaande zon, watervogels en wilde paarden op de wal. Elke uur, elke dag een ander uitzicht. Maar beleef ook eens de rust op het water als de avond valt. Een ervaring die je moet meemaken! Bootverhuur Aan de Maas is een kleine onderneming met momenteel 2 motorjachten. Daardoor is het contact persoonlijk en zo proberen wij de liefde voor het varen over te brengen.

Bootverhuur aan de Maas

Bootverhuur Aan de Maas is een kleine onderneming met momenteel 2 motorjachten. Daardoor is het contact persoonlijk en zo proberen wij de liefde voor het varen over te brengen.

  • 2-4 personen
  • Wessem
Bekijk aanbod

Neem contact op met Bootverhuur aan de Maas

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl