<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=6497715b5c9d02ae382adb20d0d7d9f5' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Varen op de Rotterdamse wateren - huur een boot

Ontdek Rotterdam vanaf het water! Ga lekker met familie, vrienden, collega’s of je vismaten eropuit. Huur zonder vaarbewijs een boot of boek een boot met schipper bij Bootverhuur de Admiraal en geniet van de ultieme vrijheid op het water onder het genot van een lekker hapje en een drankje!

Huur een boot zonder schipper bij Bootverhuur de Admiraal. Je hebt geen vaarbewijs nodig en vooraf krijg je een uitgebreide instructie. De boten zonder schipper worden verhuurd per dagdeel: Ochtend 10:00 – 13:00, middag 13:15 – 17:15 & avond 17:30 – 20:30.

Of huur een boot met schipper en laat je varen over prachtige wateren die Rotterdam te bieden heeft. Ideaal voor een verjaardag, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, babyshower en ga zo maar door! Maak je boeking helemaal compleet en kies uit ons ruime aanbod arrangementen. De minimale duur van de boeking mét schipper is altijd 2,5 uur. Langer kan natuurlijk altijd.

Bootverhuur De Admiraal

We hebben ruime keuze qua bootverhuur. Je hebt geen vaarbewijs nodig en vooraf krijg je een uitgebreide instructie. De boten zonder schipper worden verhuurd per dagdeel.

  • 1-12 personen
  • Rotterdam
Bekijk aanbod

Boot met schipper bij Bootverhuur De Admiraal

Huur een boot met schipper en laat je varen over prachtige wateren die Rotterdam te bieden heeft. Ideaal voor verjaardag, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of babyshower, met ruim aanbod arrangementen.

  • 2-23 personen
  • Rotterdam
Bekijk aanbod

Suppen bij Bootverhuur De Admiraal

Op zoek naar een sportieve, ontspannen en gezellige activiteit? Dan is suppen zeker wat voor jou.

  • 1 persoon
  • Rotterdam
Bekijk aanbod

Neem contact op met Bootverhuur De Admiraal

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl