<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=1f02699ada1736675012182e95100451' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Bootverhuur Hospes al meer dan 90 jaar een begrip in watersport en in Sneek!

Ons hechte familiebedrijf is gevestigd in het groene watersportcentrum van Sneek. Vanuit onze privéhaven verhuren wij 10 luxe motorboten van de gerenommeerde merken Linssen Grand Sturdy en Cabin Langenberg en sportieve zeiljachten van de merken Beneteau, Dehler en Dufour.
Een vaarbewijs is bij de huur niet nodig.
Onze schepen zijn nieuw of van recent bouwjaar en allemaal goed onderhouden en compleet ingericht, super schoon én direct klaar voor een prachtige vaarvakantie in Friesland, het IJsselmeer en Waddenzee.

Bootverhuur Hospes: zeilboten

Vanuit onze privéhaven in het groene watersportcentrum van Sneek verhuren wij sportieve zeiljachten van de merken Beneteau, Dehler en Dufour.

  • 1-6 personen
  • Sneek
Bekijk aanbod

Bootverhuur Hospes: motorboten

Vanuit onze privéhaven in het groene watersportcentrum van Sneek verhuren wij 10 luxe motorboten van de gerenommeerde merken Linssen Grand Sturdy en Cabin Langenberg.

  • 1-6 personen
  • Sneek
Bekijk aanbod

Neem contact op met Bootverhuur Hospes

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl