<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=2615791fc62c66b5ffe9af55af09b293' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Fluisterboot- en kanovaren door mooi Waterland!

Broeker Bootverhuur beschikt over 10 elektrische fluisterboten en diverse kano’s en kajaks.

Kom genieten van een fijne vaartocht in een stille fluisterboot of kano door het prachtige Waterland vanaf een mooie locatie aan de rand van Broek in Waterland. U vaart door het gevarieerde, op en top Hollandse landschap van Waterland maar ook door idyllische plaatsen als Monnickendam, Zuiderwoude en Broek in Waterland.

Een fluisterboot is geschikt voor maximaal 5 personen en is te huren voor een dagdeel vanaf van 3 uur of 4 uur vanaf € 70,- of de hele dag. Onderweg kunt u een stop maken bij een theetuin, in een dorpje of voor een picknick. U krijgt voor vertrek een route uitleg en kaart.

U kunt ook het water op met één van onze kano’s, er zijn 1- en 2- persoons kajaks en 3 persoons Canadese kano’s, deze zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor een gezin met 1 of 2 kleine kinderen. Zwemvestjes voor kinderen kunt u kosteloos bij ons lenen.

Broeker Bootverhuur

Op slechts 8 km van Amsterdam kunt bij ons terecht voor een heerlijk dagje op en rond het water in een stille fluisterboot door een schitterend landschap en idyllische dorpjes.

  • 1-5 personen
  • Broek in Waterland
Bekijk aanbod

Broeker Bootverhuur

Verken het mooie Waterland in één van onze kano’s, er zijn 1- en 2- persoons kajaks en 3- persoons Canadese kano’s, deze zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor een gezin met 1 of 2 kleine kinderen.

  • 1-3 personen
  • Broek in Waterland
Bekijk aanbod

Neem contact op met Broeker Bootverhuur

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl