<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=2615791fc62c66b5ffe9af55af09b293' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Een avontuurlijke vakantie? Nederland van de andere kant bekijken?

Boek nu een dagtocht, weekend weg of vakantie met de Nellie-Lena inclusief de schipper. Het comfortabele schip is ook geschikt om een teamuitje te boeken.

De Nellie-Lena is een oud beurtscheepje, Type steilsteven, uit 1921. In het verleden vervoerde het scheepje allerlei vrachten van de ene plaats naar de andere. Het scheepje is daarna door Meeuwisse uit den Haag en latere eigenaren opgebouwd tot wat het nu is.
De naam van het scheepje heeft enerzijds te maken met de bijnaam die ik (Schipper Ben Noordermeer) jaren geleden kreeg bij de zeeverkenners, Nellie. De naam Lena komt uit de vrouwelijke lijn van de familie Persoon en de dames zijn vernoemd naar Helena.

Aanwezig: 4-5 slaapplaatsen, complete keuken, WC en douche. Kortom van alle gemakken voorzien. Voor dagtochten maximaal 10 personen.

Chartervaart Nellie-Lena

Nederland van de andere kant bekijken? Boek nu een dagtocht, weekend weg of vakantie met de Nellie-Lena inclusief de schipper. Het comfortabele schip is ook geschikt om een teamuitje te boeken.

  • 1-10 personen
  • Roelofarendsveen
Bekijk aanbod

Vroegboekkorting Nellie-Lena

Op zoek naar een lang weekend weg? Maak nu gebruik van onze vroegboekkorting: 3 nachten voor de prijs van 2! Comfortabel schip met 4-5 slaapplaatsen, complete keuken, WC en douche.

  • 1-5 personen
  • Roelofarendsveen
Bekijk aanbod

Neem contact op met Chartervaart Nellie-Lena

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl