<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=2615791fc62c66b5ffe9af55af09b293' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Middenin de Friese weilanden, tussen Leeuwarden en Nationaal Park De Alde Feanen, ligt evenementenlocatie De Wartenster. De oude boerderij ademt de sfeer van het platteland en deze stijlvolle, unieke plek is exclusief te boeken voor groepsevenementen als trouwerijen, familiefeesten, verjaardagen, jubilea en bedrijfsuitjes. Ook voor zakelijke events kunt u bij ons terecht. Op onze houtgestookte grill of in onze pizza-oven maken we heerlijke gerechten en een groot scala aan sportieve, theatrale of culinaire activiteiten zorgen voor een geslaagde break in de dag. Wilt u na een feest blijven overnachten, dan kan dat op onze nabijgelegen camping en camperplaats.

Varen met een praam is voor veel groepsgelegenheden de ultieme manier om het water op te gaan. Een praam ademt de sfeer van vroeger en u zit relatief dicht op het water voor een fijne vaarbeleving. Maak samen met onze schipper prachtige rondvaarten door het Nationaal Park De Alde Feanen (praktisch onze achtertuin!).

De Wartenster: praamvaren

Maak samen met onze schipper prachtige rondvaarten. Onze pramen (open rondvaartboten) zijn bijna 100 jaar oud en volledig gerestaureerd. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een praam met tentkap.

  • 1-60 personen
  • Warten
Bekijk aanbod

Neem contact op met De Wartenster

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl