<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=2615791fc62c66b5ffe9af55af09b293' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Delos Yachtcharter is een jachtverhuurbedrijf in midden Nederland (net onder Utrecht) aan de Hollandse IJssel. Gevestigd op Jachthaven Marnemoende in IJsselstein. Vanuit onze thuishaven vaart u diverse prachtige routes en geniet u van het landschap en de pittoreske plaatsen.

U kunt bij ons terecht voor het huren van een compleet uitgerust stalen motorjacht voor een onbezorgde vakantie op het water. Onze vloot heeft motorjachten die geschikt zijn voor 2 tot 10 personen.

Delos Yachtcharter

Verhuur van compleet uitgeruste stalen motorjachten (2-10 personen) voor een onbezorgde vakantie op het water. Een vaarbewijs is niet nodig. Ontdek de prachtige vaarroutes in het Groene Hart!

  • 2-10 personen
  • IJsselstein
Bekijk aanbod

Neem contact op met Delos Yachtcharter

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl