<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=1f02699ada1736675012182e95100451' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Als u wilt ontspannen en genieten van de prachtige natuur in Friesland, dan is een boot huren bij Friesland Boating de ideale oplossing!
Onze vloot bestaat uit diverse kruisers, houseboten en kormorans, er zal altijd een boot bij zitten die bij u in de smaak valt.
U zult een onvergetelijke tijd tegemoet gaan!
Onze boten zijn te huur zonder vaarbewijs en variëren van 2 tot 12 personen.
Na een fantastische vaarvakantie komt u geheel ontspannen en uitgerust weer terug.
Een vaarvakantie om nooit te vergeten!

Friesland Boating Yachtcharter

Onze vloot bestaat uit diverse kruisers, houseboten en kormorans. Onze boten zijn te huur zonder vaarbewijs en variëren van 2 tot 12 personen. Kom genieten van de prachtige natuur in Friesland!

  • 2-12 personen
  • Koudum
Bekijk aanbod

Neem contact op met Friesland Boating Yachtcharter

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl