<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=86faff47093d2f6950fa849eca4eddaa' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

FrieslandZeilen is een kleinschalig watersportbedrijf met een persoonlijke benadering en service. Wij verhuren kajuitzeilboten en ruime sloepen voor max. 12 personen.

In ons drukke leven is het essentieel om er af en toe eens tussenuit te gaan te gaan om letterlijk even het hoofd leeg te waaien op het vrije water. Gezonde buitenlucht, de rust op het water en een goed gezelschap: de ingredi├źnten om uzelf weer op te laden voor een nieuwe week.

Wij verhuren sloepen tot 8 meter voor maximaal 12 personen. U heeft hiervoor geen vaarbewijs nodig. Kunt u niet zelf schipperen? Dan is het boeken van een sloep met schipper ook een mogelijkheid. Dit geldt alleen voor de grote sloepen. Een hond mag alleen mee op de 1910 reddingssloep.

FrieslandZeilen

Kleinschalig watersportbedrijf met een persoonlijke benadering en service. Wij verhuren ruime sloepen voor max. 12 personen.

  • 1-12 personen
  • Sneek
Bekijk aanbod

Neem contact op met FrieslandZeilen

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl