<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=1f02699ada1736675012182e95100451' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Gelderse Bootverhuur is hét adres voor een uniek dagje plezier op het water!

Vanaf 1 april t/m 30 september kun je bij Gelderse Bootverhuur terecht voor het huren van sloepen, motorboten en consoleboten (zonder vaarbewijs).

Het gehele jaar kun je overnachten op een (varende) houseboat, een Tiny House op het water! Ontdek de Gelderse Veluwe vanaf een drijvende hotelkamer. De schippers varen Tiny House ‘Marbella’ binnen recreatiegebied de Rhederlaag graag voor je naar de meest bijzondere spots in dit prachtige gebied.

Tevens zijn er diverse leuke (en avontuurlijke) arrangementen en teamuitjes op het water. Bedrijfsuitjes, familiefeesten, vrijgezellenfeesten, verjaardagen of gewoon lekker een dagje weg met z’n tweetjes. Alles is mogelijk!

Gelderse Bootverhuur: houseboat Marbella

Wil jij je volgende vakantie doorbrengen op het water en genieten van het ultieme gevoel van vrijheid? Kom dan overnachten op onze knusse en luxe houseboat Marbella!

  • 1-4 personen
  • Lathum
Bekijk aanbod

Gelderse Bootverhuur: Sloepen

Ruime keuze uit sloepen met luxe kussensets, veel comfort en veiligheid voor de kleintjes! En een nostalgische reddingssloep, compleet gerenoveerd en luxe ingericht.

  • 1-10 personen
  • Lathum
Bekijk aanbod

Gelderse Bootverhuur: Consoleboten

Breng een heerlijke dag of meerdere dagen door op een van onze consoleboten (hiervoor is geen vaarbewijs vereist).

  • 1-5 personen
  • Lathum
Bekijk aanbod

Gelderse Bootverhuur: verhuur met schipper

Luxe Sloep ‘Maxima’ met schipper! Deze sloep vaart uitermate stil en relaxed! Met ruimte voor maximaal 10 passagiers, twee ruime koelkasten, een ruim zonnebed en een geweldig geluidssysteem.

  • 1-10 personen
  • Lathum
Bekijk aanbod

Neem contact op met Gelderse Bootverhuur

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl