<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=f131087932f85c593e5c657e052bbc7a' media='all' />

Inloggen

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Kruiserverhuur en sloepenverhuur in het hart van Friesland!

Verhuur van vaarbewijsvrije motorjachten en sloepen van 2 t/m 10 personen, voor een heerlijke vakantie op de Friese meren. Earnewâld (Eernewoude) is een watersportparadijs en ligt in het hart van Friesland. Een vaarbewijsvrij motorjacht is de ideale manier om Fryslân te verkennen.

Vanuit Earnewâld, in NP “de Alde Feanen”, het startpunt voor de vele routes zoals de Elfstedentocht route, de woudaaproute (erg leuk voor kinderen), aquaductenroute of turfroute. Of met de evenementen als de SKS en IFKS meevaren. Maar waar u ook heen gaat of waar u maar ligt aangemeerd; ’s avonds is het genieten onder de sterrenhemel.

Jachtcharter Hoekstra

Wij verhuren motorjachten van 2 t/m 10 personen. In het nationaalpark ‘de Alde Feanen’, Earnewâld, een watersportparadijs in het hart van Friesland!

  • 2-10 personen
  • Earnewald
Bekijk aanbod

Sloepenverhuur Hoekstra

Wij verhuren sloepen van 2 t/m 10 personen vanuit het nationaalpark de Alde Feanen, Earnewâld, een watersportparadijs in het hart van Friesland!

  • 2-10 personen
  • Earnewald
Bekijk aanbod

Neem contact op met Jachtcharter Hoekstra

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl