<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=2615791fc62c66b5ffe9af55af09b293' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Marina Mookerplas gelegen op de Mookerplas in het puntje van Noord Limburg is een specialist op het gebied van het verhuren van Houseboats, Luxe Sloepen, Kajaks en SUPS. Voor een dag heerlijk genieten in het prachtige natuurgebied van de Mookerheide.

Houseboat huren bij Marina Mookerplas

Bij Marina Mookerplas kun je een luxe houseboat huren in zowel de zomer als de winter. Onze houseboats zijn zeer luxe ingericht en ideaal om te boeken als vakantieverblijf.

  • 1-4 personen
  • Plasmolen
Bekijk aanbod

Sloep huren bij Marina Mookerplas

Marina Mookerplas beschikt over twee prachtige sloepen van Amigo en één sloep van Ariadne. De sloepen van zijn luxe uitgerust en zijn perfect om de mooie omgeving Mookerplas mee te verkennen.

  • 1-5 personen
  • Plasmolen
Bekijk aanbod

SUP huren bij Marina Mookerplas

Het huren van een Sup is volop genieten van- en op het water van de Mookerplas! Marina Mookerplas beschikt over 7 SUP’s . De SUP’s van Marina Mookerplas zijn voor iedereen geschikt.

  • 1 persoon
  • Plasmolen
Bekijk aanbod

Kajak huren bij Marina Mookerplas

Het huren van een Kajak bij Marina Mookerplas in Limburg is voor alle leeftijden en heel leuk! Marina Mookerplas beschikt over 2 éénpersoons Kajaks en 2 tweepersoons Kajaks.

  • 1-2 personen
  • Plasmolen
Bekijk aanbod

Neem contact op met Marina Mookerplas

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl