<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=6497715b5c9d02ae382adb20d0d7d9f5' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Verhuur van klassieke, luxe cabrio motorjachten vanuit Lemmer, Friesland

Een motorboot huren vanuit het populaire en centraal gelegen Lemmer in Friesland. Aan de steiger van Nedersail in de buitenhaven van Lemmer liggen meerdere motorboten voor je klaar. Onze motorboten zijn goed onderhouden en hebben een complete uitrusting. En we zorgen er uiteraard altijd voor dat je de motorboot schoon en vaarklaar mee krijgt.

Mocht je vooraf lessen van een schipper willen krijgen om zorgeloos met je gehuurde motorboot op pad te kunnen gaan dan kan dit ook vanaf onze locatie in Lemmer. Een ervaren schipper leert je op een prettige manier de kneepjes van het vak en zorgt ervoor dat je zorgeloos de haven in en uit manoeuvreert.

Een ideaal uitgangspunt voor een heerlijke vaarvakantie in Friesland en omgeving!

NederSail

Verhuur van klassieke, luxe cabrio motorjachten vanuit Lemmer, Friesland

  • 1-6 personen
  • Lemmer
Bekijk aanbod

Neem contact op met NederSail

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl