<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=1f02699ada1736675012182e95100451' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Huisboot huren

Beleef het unieke gevoel van de vrijheid dat het varen met je eigen huisboot geeft. Wil jij je volgende vakantie doorbrengen op het water, romantisch met z’n tweeën of met meerdere mensen? Dan hebben wij precies het juiste aanbod voor je. We bieden 4 typen huisboten aan: compact klasse, comfort klasse M, comfort klasse XL en de Otter Luxboot.

Om te varen heb je geen vaarbewijs nodig. Wil je wel varen, maar laat je dit graag over aan een ervaren schipper, dan is deze per dagdeel in te huren. Dit kan bij reserveren worden aangegeven of later afgesproken worden. Al onze boten zijn met een keuken en een wc uitgerust. Wanneer je de comfort klasse boekt, is er zelfs een douche aan boord.

ACTIE: bij boeking van 3 nachten of meer ontvang je 1 gratis ontbijt voor 2 personen. Vermeld hierbij actiecode ‘vaartuighuren.nl’ bij je boeking.

Huisboot huren, Limburg België en Nederland

Beleef het unieke gevoel van vrijheid dat varen met je eigen huisboot geeft. We bieden 4 typen huisboten aan: compact klasse, comfort klasse M, comfort klasse XL en de Luxboot. Geen vaarbewijs nodig.

  • 1-6 personen
  • Ophoven
Bekijk aanbod

Gratis ontbijt Otter Easy Houseboats

Bij boeking van 3 nachten of meer ontvang je 1 gratis ontbijt voor 2 personen. Vermeld als actiecode ‘vaartuighuren.nl’ bij je boeking. Beleef het unieke gevoel van vrijheid in een eigen huisboot.

  • 1-6 personen
  • Ophoven
Bekijk aanbod

Neem contact op met Otter Easy Houseboats

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl