<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=1f02699ada1736675012182e95100451' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Zeilboot of motorbuut huren in Friesland? Uw vakantie begint bij Polboten by Sailingcenter

Welkom bij Polboten by Sailingcenter, de jachthaven in Friesland waar uw watersportbeleving op de Friese meren meteen begint. Al meer dan 40 jaar bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van een zeilboot in Friesland. Vanuit onze haven direct aan de Langweerder Wielen vaart u in een mum van tijd door heel Friesland. Bij ons staan kwaliteit en plezier voorop!

Onze vloot bestaat uit Polyvalken en kajuitzeiljachten, goed onderhouden, enkel van gerenommeerde merken en van alle gemakken voorzien. Onze boten zijn allemaal zonder vaarbewijs te huur. Het is ook mogelijk om vaarlessen met een professionele schipper bij te boeken zodat u vol vertrouwen aan uw vaartocht kan beginnen!

Wilt u liever een motorboot huren? We hebben ook 2 luxe kampeersloepen. Ze zijn volledig uitgerust en perfect voor een meerdaagse vaartocht over de Friese meren of Groningen en Overrijsel.

Zeilboot huren in Friesland

Verhuur van zeilboten vanuit het hart van de Friese meren: Langweer. Onze vloot bestaat uit Polyvalken en kajuitzeiljachten, goed onderhouden en van alle gemakken voorzien.

  • 1-6 personen
  • De Friese Meren
Bekijk aanbod

Motorboot huren in Friesland

We verhuren twee luxe kampeersloepen vanuit het hart van de Friese meren: Langweer. Ze zijn volledig uitgerust en perfect voor een meerdaagse vaartocht over de Friese meren of Groningen en Overrijssel.

  • 1-2 personen
  • De Friese Meren
Bekijk aanbod

Zeilcursus in Friesland

Sinds jaar en dag komen jong en oud bij ons in aanraking met de zeilsport! Op een gehuurd zeiljacht met eigen kennis of op onze speciale lesboot. Leren zeilen of zeilkennis bijvijlen?

  • 1-6 personen
  • De Friese Meren
Bekijk aanbod

Neem contact op met Polboten by Sailingcenter

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl