<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=1f02699ada1736675012182e95100451' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Ga met RaCo Watersport het water op!

Elke zomer organiseert RaCo Watersport de leukste watersportactiviteiten op het Markermeer. Vanuit onze thuishaven Volendam bieden wij kinderen, jongeren én volwassenen de mogelijkheid om kennis te maken met diverse watersporten. Wat dacht u bijvoorbeeld van wakeboarden of kneeboarden? Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor het populaire funtuben. Daarnaast bieden wij ervaren watersporters de kans om te trainen achter onze razendsnelle speedboot en hun skills te finetunen. RaCo Watersport staat garant voor waterplezier voor iedereen!

RaCo Watersport is tevens dé allround organisator van relaxte en sportieve vaardagtochten voor families en vrienden, kinderfeestjes op het water en luxe vaarvakanties in het buitenland. We zijn actief van Markermeer tot Middellandse Zee en ver daarbuiten. Stap aan boord bij RaCo Watersport en er gaat een wereld voor u open.

RaCo Watersport

Tijdens het zomerseizoen kunt u bij RaCo kennismaken met de snelste watersporten: wakeboarden, kneeboarden of funtuben. Ook ervaren watersporters kunnen trainen achter onze razendsnelle speedboot.

  • 1-6 personen
  • Volendam
Bekijk aanbod

RaCo Watersport

In jachthaven Marina in Volendam ligt onze razendsnelle maar comfortabele Axopar 25CB op u te wachten. Wij verhuren deze gloednieuwe boot inclusief schipper. Je hebt keuze uit diverse vaartochten.

  • 1-6 personen
  • Volendam
Bekijk aanbod

Neem contact op met RaCo Watersport

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl