<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=1f02699ada1736675012182e95100451' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

– Varen over de Vecht –

Rederij De Kampioen verzorgt het hele jaar door onvergetelijke rondvaarten over de Vecht. U vaart al voor 1,5 uur varen mee vanaf €22,50 p.p.

Wij varen met de prachtige, karaktervolle en authentieke salonboten uit het begin van de vorige eeuw: Swaenenvecht, Zuylenburgh en De Kampioen. Maar ook met de sloep Mevrouw Van Santen en sleper Lara. De salonboten hebben een vast dak, bij mooi weer kunnen de doorzichtige zeilen rondom open en in de winter staat het kacheltje aan.

Voor beschikbaarheid voor de individuele rondvaart kijk in de agenda bij rondvaarten of informeer voor beschikbaarheid voor uw gezelschap, op een door u gewenste datum en tijdstip, via arrangementen.

 

Rederij de Kampioen

Wij verzorgen het hele jaar door rondvaarten op de Vecht. Wij bieden meer dan een vaartocht. Wat dacht u van gezellig varen met familie, vrienden of collegas. Bezoek de website voor meer informatie.

  • 2-74 personen
  • Nieuwersluis
Bekijk aanbod

Neem contact op met Rederij de Kampioen

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl