<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=2615791fc62c66b5ffe9af55af09b293' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Wij zijn Sebi boat tours, de beste aanbieder van rondvaarttochten in Amsterdam. Sebi Boat Tours bestaat uit kapitein Sebastian (“Sebi”) Jung en Olivier de Vries, twee echte Amsterdammers die gek zijn op onze mooie stad. Na een aantal jaren te hebben gewerkt in de rondvaart zijn we ons rondvaartbedrijfje begonnen met onze historische, geheel gemoderniseerde boot (“Giuliana”) om de ultieme rondvaart experience te realiseren.

Onze herbouwde 100% electrische boot biedt de passagier een comfortabele (we hebben een toilet en muziekinstallatie), veilige en milieuvriendelijke ervaring. Alle passagiers hebben bijzonder goed zicht rondom zowel op mooie zomerdagen (open) als in de koude, natte winterdagen (droog en warm). Wij nemen maximaal 12 passagiers mee zodat iedereen een ruime zit heeft en de grootste persoonlijke aandacht krijgt.

Onze tochten zijn op maat gemaakt waarbij u uw op- en afstapplek, route en uitgebreide cateringmogelijkheden zelf kunt kiezen.

Sebi Boat Tours

U kunt bij ons terecht voor een schitterende rondvaart door het centrum van Amsterdam. Onze tochten zijn op maat gemaakt, waarbij u uw op/afstapplek, route en cateringmogelijkheden zelf kunt kiezen.

  • 1-12 personen
  • Amsterdam-Centrum
Bekijk aanbod

Neem contact op met Sebi Boat Tours

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl