<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=1f02699ada1736675012182e95100451' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Iets te vieren? Of een bedrijfsuitje?

Een reddingssloep huren, inclusief schipper, is de perfecte activiteit voor een groepsuitje met vrienden, familie of collega’s. Op deze manier beleef je samen een gezellige dag op het water. Bij de Eerste Aanleg bieden wij de mogelijkheid om een heerlijk dagje uit te realiseren met uw gezelschap. Meerder arrangementen zijn samen te stellen, zoals opstapplaats, geheel verzorgde lunch of borrel.
Wij bespreken graag uw wensen!

Geniet van een dag op het water in een stijlvolle en trendy reddingssloep. Zo kunt u met uw gezelschap ongestoord praten en genieten van een mooie vaartocht over de rivier de Vecht en de Loosdrechtse plassen.

Sloepevenementen

Iets te vieren? Of een bedrijfsuitje?

Een reddingssloep huren, inclusief schipper, is de perfecte activiteit voor een groepsuitje met vrienden, familie of collega’s.

  • 1-12 personen
  • Breukelen
Bekijk aanbod

Sloepevenementen

Geniet van een dag op het water in een stijlvolle en trendy reddingssloep, inclusief schipper. De perfecte activiteit voor een groepsuitje met vrienden, familie of collega’s.

  • 1-12 personen
  • Breukelen
Bekijk aanbod

Neem contact op met Sloepevenementen

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl