<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=1f02699ada1736675012182e95100451' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

In een open sloep comfortabel genieten van al het moois wat de Friese natuur u te bieden heeft?

Sloepverhuur Friesland maakt dit mogelijk. Varend in een prachtige sloep ligt het Friese water binnen handbereik. Onze sloepen geven u de ultieme vrijheid om één of meerdere dagen uw eigen route te bepalen over de Friese wateren.

Vanuit diverse locaties verspreid over Friesland kunt u na een korte instructie ontspannen over de Langweerder Wielen, het Sneekermeer elfstedenroute of alle andere prachtige plekken die Friesland rijk is. Ideaal voor een familiedag of als uitje met vrienden of collega’s.

Sloepverhuur Friesland

Wij verhuren de prachtige “Joustersloep”, een ruime open sloep om comfortabel te genieten van al het moois wat de Friese natuur te bieden heeft. Onze sloepen kun je varen zonder vaarbewijs.

  • 1-6 personen
  • Joure
Bekijk aanbod

Neem contact op met Sloepverhuur Friesland

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl