<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=2615791fc62c66b5ffe9af55af09b293' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Met bijna 60 meter lengte, 13 meter breedte en een diepgang van 5 meter is dit zeilschip de grootste gaffeltopzeilschoener van Nederland. Zeilschip Eendracht valt in de A-klasse zeilschepen, ook wel tall ships genoemd; de grootste zeilschepen van de wereld. Met ons zeilschip kan je kort of langer op zeilavontuur of je nu jong bent of oud. De Eendracht heeft voor elk wat wils!

Ontzettend trots zijn wij dat we aan boord van de Eendracht steeds meer maatschappelijke projecten organiseren in samenwerking met andere goede doelen en maatschappelijke organisaties, zoals reizen en vaartochten met Stichting Het Vergeten Kind, Stichting Jongeren en Kanker, S.V. Gio en de Nederlandse Voedselbanken.

Stichting Zeilschip Eendracht zet zich samen met haar circa 200 vrijwilligers in om aan jongeren, kansarmen, zieken en ouderen letterlijk de wind in de zeilen te bieden. Mede dankzij jullie bijdrage kunnen wij nog meer mensen die het zo ontzettend nodig hebben een dag van hun leven bezorgen.

Stichting Zeilschip Eendracht

Zeilschip Eendracht is de grootste gaffeltopzeilschoener van Nederland. Met ons zeilschip kan je kort of langer op zeilavontuur of je nu jong bent of oud. De Eendracht heeft voor elk wat wils!

  • 10-150 personen
  • Delfshaven
Bekijk aanbod

Neem contact op met Stichting Zeilschip Eendracht

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl