<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=2615791fc62c66b5ffe9af55af09b293' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Vaarplezier in je eigen loungeboot in Gelderland

Maak de mooiste herinneringen op het water en vaar op een betaalbare, luxe loungeboot voor 9 personen. Vaar, vier je feestje, of boek een arrangement. Welke VIP wil jij in het zonnetje zetten?

Onze missie is het gevoel van vrijheid laten ervaren van het varen en een exclusief gevoel bieden voor de belangrijke mensen om je heen, de VIP. Jij geeft de naam van de VIP door, wij regelen de rest. Hij of zij zal verrast zijn. De boot wordt versierd in thema en de naam van de VIP komt op de boot.

Wilt u een boot huren in Gelderland voor een speciale gelegenheid, een teamuitje of lekker voor een dagje ontspanning? In de VIP boot verzorgen wij het ultieme verwenarrangement, een onvergetelijke ervaring.

Een vaarbewijs is niet nodig. Bekijk de beschikbare tijden op onze website, voor vragen zijn wij 7 dagen in de week bereikbaar.

VIP Boot: vaarplezier in je eigen loungeboot

Maak de mooiste herinneringen op het water. Vaar, vier je feestje, of boek een arrangement. Welke VIP wil jij in het zonnetje zetten? Vaar in een betaalbare, luxe loungeboot voor 9 personen.

  • 1-9 personen
  • Lathum
  • Doetinchem
Bekijk aanbod

Neem contact op met VIP Boot

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl