<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=6497715b5c9d02ae382adb20d0d7d9f5' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Outdoor activiteiten in de prachtige natuur van de Rottige Meente

Wetlands Outdoor is te vinden nabij het prachtige natuurgebied de Rottige Meente in Zuid-Oost Friesland. Vroeger werd in deze veenpolders turf gewonnen. Momenteel staat het gebied vooral bekend om de moerasbossen, rietlanden en het trilveen. Een fantastisch gebied om op een actieve manier van de natuur te genieten! We bieden een groot scala aan uitdagende (groeps)activiteiten op verschillende locaties in de omgeving.

SUP verhuur

Geniet vanaf een SUP van de rust en de adembenemende natuur van de Rottige Meente. Huur een SUP en bepaal je eigen route en tempo. Een flink stuk actief bezig zijn of juist lekker rustig genietend van alles wat je om je heen ziet en veel pauzes houden, het kan allemaal. We maken gebruik van inflatable SUP’s waardoor je de SUP ook makkelijk zelf mee kunt nemen in de auto of op de fiets. Je krijgt dan van ons instructie over het opblazen van de SUP.

We hebben SUP’s voor 1 – 10 personen en grotere aantallen op aanvraag.

Suppen in Zuid-Oost Friesland

Geniet vanaf een SUP van de rust en de adembenemende natuur van de Rottige Meente. Daarnaast bieden we een groot scala aan (groeps)activiteiten.

  • 1-10 personen
  • Munnekeburen
Bekijk aanbod

Neem contact op met Wetlands Outdoor

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl