<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=1f02699ada1736675012182e95100451' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Yachtcharter Huibers is een jong familiebedrijf in het midden van Nederland. Bij ons kunt u een motorboot huren voor een vakantie van 2 tot 10 personen. Alle schepen zijn comfortabel uitgerust om u een zorgeloze vakantie op het water te bieden. Een vaarbewijs of vaarcursus is geen vereiste. Hiervoor bieden wij onze vaarcursussen aan die voor aanvang van uw vakantie plaatsvinden.

Uw zorgeloze vaarvakantie langs de mooiste highlights van Nederland zoals Utrecht, Amsterdam en ontspannen in het Groene Hart van Nederland of Natuurpark de Biesbosch. Lekker tot rust komen of juist actief bezig zijn met varen, duiken, vissen, surfen of zwemmen? Een divers vaargebied met zowel de mooiste en oudste steden van Nederland als de rustige natuur. Alle mooiste plekjes van Nederland liggen binnen handbereik vanuit onze haven in Heukelum.

Yachtcharter Huibers

Wij zijn een jong familiebedrijf in het midden van Nederland. Bij ons kunt u een comfortabele motorboot huren voor een vakantie van 2 tot 10 personen. Een vaarbewijs is geen vereiste.

  • 2-10 personen
  • Heukelum
Bekijk aanbod

Neem contact op met Yachtcharter Huibers

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl