<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=6497715b5c9d02ae382adb20d0d7d9f5' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Yachtcharter Wetterwille: ervaar het Friese landschap met een luxe motorjacht!

Yachtcharter Wetterwille is een echt familiebedrijf en wordt met enthousiasme geleid door Alexander van Walsum en Petra Wink.

Wetterwille, vertaald uit het Fries, betekent: Waterpret. En dat is ook de bedoeling van een watersportvakantie. U huurt bij ons motorjachten voor 2 tot 12 personen met alle comfort voor een onvergetelijke vaarvakantie in het mooie Friese merengebied.

U hebt online keus uit meer dan 25 motorboten van klein tot groot.

Onze thuishaven is voorzien van toiletten, douches en een ruime parkeergelegenheid. U vertrekt vanuit onze haven in Terherne, direct gelegen aan het Prinses Margrietkanaal en het Sneekermeer en op nog geen uurtje varen vanaf het gezellige centrum van Sneek en Grou.

Graag heten we u van harte welkom in onze verhuurhaven in het mooie, waterrijke Friesland.

Yachtcharter Wetterwille

Verhuur van luxe motorjachten voor 2 tot 10 pers. in het mooie Friese merengebied. Geen vaarbewijs nodig, ook zonder ervaring kunt u na een schipperstraining genieten van een heerlijke vaarvakantie.

  • 1-10 personen
  • Terherne
Bekijk aanbod

Neem contact op met Yachtcharter Wetterwille

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl