<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=2615791fc62c66b5ffe9af55af09b293' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

RIB staat voor Rigid Inflatable Boat, wat betekent dat het een opblaasbare boot met een stijve bodem is. RIB-boten zijn snel, stabiel en geschikt voor vele soorten watersportactiviteiten, waaronder recreatie, sportvissen, toerisme, reddingsoperaties en professionele toepassingen.

RIB-boten zijn ontworpen met een opblaasbare buitenkant die is versterkt met een harde bodem, waardoor ze een combinatie van comfort en stabiliteit bieden, en een krachtige buitenboordmotor die ze in staat stelt om hoge snelheden te bereiken. De maximale snelheid voor een RIB-boot is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte en de capaciteit van de boot.

RIB-varen is een opwindende activiteit die veel mensen aantrekt om de snelheid en het avontuur van het vaarplezier te ervaren. Veel bedrijven bieden RIB-vaarrondleidingen aan, waarbij je kunt genieten van het uitzicht op de kust en op het water, en soms kun je ook snorkelen, zwemmen of andere activiteiten ondernemen tijdens de vaart.

In Nederland zijn er vele locaties waar je RIB-boten kunt huren of rondvaarten kunt maken, waaronder de Waddenzeekust, de Noordzee, het IJsselmeer en de Grevelingen. Een vaarbewijs is niet verplicht voor het besturen van een RIB-boot, mits de boot kleiner is dan 15 meter en minder dan 20 pk aan vermogen heeft.

Klik hier voor alle aanbieders in de categorie RIB varen.

Klik hier voor meer informatie over andere soorten vaartuigen.

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl